dissabte, 3 de juny del 2023

RECREACAS: EN LA PANXA DE LA BALENA

El proper dissabte 10 de juny de 10:30 a 12:00 es durà a terme un nou esplai a la FPA Pasqual i Tirado de l'Av. Germans Bou, núm. 26 de Castelló. 

S'anomena "En la panxa de la balena" i està dirigit a infants de 4 a 10 anys. Per inscriure’s a la sessió cal reomplir aquest formulari (UN INFANT PER FORMULARI).

Recordeu que els infants han d'anar acompanyats d'un únic familiar, que ha d'estar present durant l'esplai.


Si trobeu el formulari tancat és que s'han cobert les places però podeu enviar un correu a recreacas2018@gmail.com i farem una llista d'espera que s'activarà en cas que hi haja alguna baixa.

En aquest esplai Recreacas col·labora amb el projecte que ha portat a terme Rafa Gallent des de l'Associació Ciudad Feliz; els xiquets i xiquetes faran una part de la balena.

Romalda és una OBRA CONCEPTUAL i COL·LECTIVA, simulant la figura d'una gran mamífera, engendrada per elements del MAR i de la TERRA, mostrant aquesta connexió mitjançant una Balena gegant de 22 metres lineals, a partir d'uns ossos de cap d'una Rorqual Comú de la Mediterrània (que va quedar encallada a la costa fa 10 anys) i un tronc d'Eucaliptus que també va morir a la mateixa Marjal del Grau de Castelló temps enrere. Amb tots dos elements morts volem fer renéixer una actitud, un pensament modern per les relacions de les persones amb el seu entorn de manera sostenible, pacífica i harmoniosa.
Us esperem!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada