diumenge, 13 de juny de 2021

Inscripcions XL Escola d'Estiu

Companyes i companys.

Us presentem el cartell amb el programa de la XL ESCOLA D'ESTIU organitzada per l'MRP DE CASTELLÓ. Esperàvem amb ganes celebrar-la presencialment, però de moment continuarem retrobant-nos a través de la nostra plataforma zoom.

Com podeu observar, aquest any la temàtica de l'ESCOLA D'ESTIU gira entorn al currículum. Durant tot el curs, des de l'MRP hem estat repensant, reflexionant i fent aportacions per al nou currículum i ara, a l'ESCOLA D'ESTIU volem escoltar a persones com César Coll, Susanna Aránega, Noelia Alcaraz, Esther Miquel, Berta Vila, Clara Segarra, Silvana Andrés, Sonia Rayos i Mercedes Blasi i a totes i tots vosaltres sòcies i socis de l'MRP i tothom que vulga participar perquè és així, juntes i junts com "CONSTRUÏM EL CURRÍCULUM PER A L'ESCOLA PÚBLICA".

L'ESCOLA D'ESTIU és del 5 al 9 de juliol, de 9:00 a 14:00, gratuïta per a sòcies i socis.

Se certifiquen 25 hores que apareixeran com a curs en el vostre compte de formació sempre que participeu en un 85% del total d'hores.

Cal omplir el formulari d'inscripció general que es tancarà en arribar a les 120 inscripcions i després elegir un dels tres tallers (altre formulari) que sols admetrà 40 participants de manera que si no vos deixe inscriure en el que heu elegit caldrà que trieu altre.

Si vols participar ompli primer aquest formulari:


Ara cal elegir sols un dels tres i omplir formulari:
Us esperem!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada