diumenge, 13 de setembre de 2020

ESCOLA DE TARDOR CARME MIQUEL

Aquest cap de setmana s'ha dut a terme a Castelló l'Escola de Tardor Carme Miquel, una formació  que naix de la col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, a través de la Direcció General d'Innovació Educativa i Ordenació, i el Moviment de Renovació Pedagògica de Castelló. 

Han participat en aquesta Escola de Tardor: Francesco Tonucci, Mar Romera, Xavier Aragay, Sandra Molinés, Laia Porcar, Hermini Segarra, Mª Ángeles Llorente i alumnat d'escoles i instituts públics.


A més a més, també va quedar inaugurada l'exposició "Repensar l'escola: les escoles d'estiu al País Valencià"; podeu visitar-la fins el 4 d'octubre al Menador.

Repensar l’ Escola: Les Escoles d´Estiu del País Valencià presenta una aproximació al fenomen de les Escoles d´Estiu del País Valencià i els Moviments de Renovació Pedagògica (MRP). La mostra abasteix quatre dècades d'existència d´aquestes iniciatives (des de 1976 fins a l'actualitat) i posa en valor el treball realitzat pels MRP i la seua intenció educativa, renovadora i reivindicadora de la incidència política i social de l'aprenentatge. Seguint l'esperit de les Escoles d'Estiu, la mostra convida a pensar en l’escola avui i en la rellevància d'aquestes iniciatives en l’actualitat.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada