dissabte, 18 de febrer del 2017

EDUCAR A TRAVÉS DE LES ARTS

AVUÍ ACABA L'ESCOLA D'HIVERN: ESCOLA PÚBLICA, ESCOLA DE FUTUR I HO HEM FET AMB LLUÍS VALLVÉ PARLANT DE LES CARACTERÍSTIQUES DE LES PERSONES CREATIVES: INCONFORMISTES, AMB CORATGE, OBERTES, RECEPTIVES, INSTROSPECTIVES, AMB VISIÓ GLOBAL; DELS DIFERENTS LLENGUATGES QUE ES PODEN UTILITZAR DE FORMA CREATIVA; DE COM EDUCAR LA CREATIVITAT... MOLTES COSES QUE REFLEXIONAR NO SOLS D'AQUESTA SESSIÓ SINO DE TOTA L'ESCOLA D'HIVERN. 

dissabte, 4 de febrer del 2017

INTEL·LIGÈNCIES MÚLTIPLES

"Aprenent des de les intel·ligències múltiples" és el títol de segona part de la sessió d'avuí en ESCOLA D'HIVERN, amb LAURA PÉREZ SANCHÍS. Segons aquesta teoria tot el món aprèn de manera diferent, per tant hi ha que ensenyar de manera diferent.


ESCOLA PÚBLICA. DIGNIDAD Y COMPROMISO

Mª Angeles LLorente, com sempre potent, amb molta energia ha fet un resum de les característiques de l'ESCOLA PÚBLICA segons els mrps: emancipadora, pública en cap cas la concertada es pot considerar pública, democràtica, amb un currículum alternatiu i reinvidicativa permanentment.




XIV ESCOLA D'HIVERN

ESCOLA PÚBLICA, ESCOLA DE FUTUR, és el títol de la XIV ESCOLA D'HIVERN que va començar el passat 14 de gener amb COMENÇAR EL PASSAT 14 DE  BIEL PUBILL SOLER, en la sessió ens va oferir diferents recursos i idees sobre el món dels jocs.